tick mark Hurtig levering (1-2 dage)
tick mark Billig fragt fra 39,-
tick mark Glade og tilfredse kunder!
tick mark Køb for 499,- = fri fragt!
 

Mere om Legetøj Online

Vi er en online legetøjsbutik

Velkommen min webshop! Det kommer sikkert ikke bag på dig, at Legetøj Online er en online legetøjsbutik, hvor du nemt kan købe legetøj på nettet. Det primære mål er at have produkter i sortimentet, som er af høj kvalitet, og gerne skal holde længere end børnene gider lege med dem. Legetøj købt hos os, skal gerne være så godt, at de kan gå i arv til søskende, børn og børnebørn. Vi går højt op i trælegetøj, og det kommer til at skinne igennem på de varer vi fører.

Her i butikken er filosofien, at du som kunde, skal være tilfreds ikke mindst med de varer du køber her. Jeg garanterer dig for at vi vil strække os langt for at vi ingen utilfrese kunder har.

Hvem står bag Legetøj Online?

Det overordnede ansvar haves af mig. Jeg hedder Thomas og startede shoppen op tilbage i 2012. Det er primært mig, der står for kommunikationen ud ad til, ordrebehandling samt kontakt med nye leverandører og samarbejdspartnere.

Det store legebarn

Det er ikke nogen hemmelighed, at min familie og ikke mindst mine venner, ser mig som et stort legebarn. Ind til for 2 år siden, var det dog ikke BRIO tog og legetøjsbiler, der havde min fokus længere. Det var mere elektroniske gadget og andre ting, der kunne gøre livet lettere og sjovere. Idéen til webshoppen startede på baggrund af en genfundet kærlighed til BRIO som brand og producent af trælegetøj.

Det er derfor en fornøjelse igen at have træbiler og børnelegetøj imellem hænderne. Jeg glædes hver eneste gang vi får nye varer hjem, kvaliteten er simpelthen så høj i dag, og det overrasker mig stadig. Derfor værdsætter jeg ektra meget, at få lov til at sende legetøj ud til børn og barnlige sjæle fra vores hjemmeside.

Har du noget du vil spørge, om er utilfreds med eller ligefrem vil rose, så kontakt mig endelig på min mail thomas@legetoej-online.dk eller telefon 5170 1011. Nummeret er som minimum åbent mellem kl. 9 og 17 i alle hverdage.

Kun sikkert, sundt og godkendt legetøj

Jeg går højt op i at de produkter vi har i vores sortiment er godkendt til vores høje europæiske standarder. Det sikrer jeg mig ved blot at købe ind hos godkendte leverandører. Det skal være sikkert og sundt for vores børn at lege med deres legetøj.

Ud over pr. telefon og på mail kan vi kontaktes her:

Legetøj Online
Toldbodgade 55B, baghuset
1253 København K

Telefon: 5170 1011 (telefontid alle hverdage fra 8.00-17.00)

E-mail: mail@legetoej-online.dk

CVR nr.: 30305019

Fortsæt til vores udvalg af kvalitetslegetøj her >
Fortsæt til vores udvalg af BRIO legetøj her >

Det er ikke muligt at kommentere.