tick mark Fragt kun 25,- til Danmark
tick mark Dansk butik og kun kvalitetslegetøj
tick mark Hurtig levering 1-2 dage
tick mark Glade og tilfredse kunder!

Det siger kunderne ♥♥♥♥♥

Sådan sender du din anmeldelse

 • Hurtig levering

  Let at finde det jeg skulle bruge og hurtig levering

  Helle Jensen, Ringsted - 1. oktober - 2018
 • God og hurtig betjening

  Jeg kan kun anbefale dette firma

  Hanne, Ryslinge - 27. september - 2018
 • Lige hvad jeg manglede, hurtigt!

  Jeg skulle bruge en gave til min nevø’s dåb, og ville gerne give ham en fin gåbil, men den jeg gerne ville have var udsolgt alle steder, undtagen hos Legetøj Online. Jeg bestilte den søndag aften, og tirsdag morgen får jeg besked om at min pakke er klar til afhentning. Det var så nemt og hurtigt! Kan klart anbefales!

  Amalie, KBH NV - 25. august - 2018
 • Rigtig god service

  Hurtigt svar på mail og hurtig leverance.

  Tina, Langeskov - 24. august - 2018
 • Super service

  Jeg fik min pakke 2 dage efter bestilling, og da jeg ville returnere var der super service og fleksibilitet fra Thomas side. Kan kun anbefale at handle på hjemmesiden!

  Sophie, København - 19. februar - 2018

  SVAR:

  Hej Sophie, mange tak for de finde ord, det er værdsat. For en god ordens skyld kan jeg se i oplysningerne fra GLS at du allerde kl. 11 dagen efter du bestilte have mulighed for at hente dit legetøj. VH Thomas

 • Flot udvalg og hurtig levering

  Fandt hurtigt en togbane fra Brio til en "begynder". Meget at vælge imellem og meget hurtig levering. Absolut tilfreds.

  Karsten, Skørping - 22. december - 2017
 • Nemt, hurtigt og ligetil

  Nemt at finde den vare jeg skulle bruge, nemt at skulle betale, mener jeg kunne gøre det via mobilepay, så enormt effektivt. Det jeg købte var lige som jeg havde håbet på, og det kom efter få dage. Alt i alt en god oplevelse. Kan varmt anbefales at handle her. Det er første, men helt klart ikke sidste gang, jeg handler her.

  Kristina, Odense - 21. december - 2017
 • Jeres service har været helt i top

  Varen er jeg skuffet over, dels fordi apparatet er meget mindre end jeg opfattede fra billedet ( der bør være mål på) – dels fordi det er skrøbeligt i brug. Efter ca. 10 tryk på scanningsknappen, virkede den ikke længere. Min mand måtte skille den ad og reparere på mekanismen indeni, for at få den til at virke igen. Det er ikke et “hårdtarbejdende “ barn vi har sååå vi håber apparatet dog holder.

  Hanne, Lyngby - 8. december - 2017

  SVAR:

  Hej Hanne, og familie. Jeg er ked af at høre at apparatet ikke levede op til jeres forventning. Går det i stykker, har I mulighed for at reklamere. Vi sælger mange, og får ikke reklamationer, var der hyppige fejl, så ville vi ikke føre varen. Vi får sat mål på ved næstkommende lejlighed. Mange tak for jeres kritik! VH Thomas

 • Det kommer hurtig frem

  Vi kan varmt anbefale at handle hos Legetøj Online. Det kommer hurtig frem og er iorden. Vi vil bruge jer igen helt sikkert ... tak.

  Inge, Skanderborg - 7. december - 2017
 • Fuld tilfredshed

  Rigtig god service hele vejen ?

  Bente, Holstebro - 28. november - 2017
 • God og hurtigt behandling

  Gnidningsfri handel og hurtig levering.

  Julie, København - 20. november - 2017
 • Du får 5 stjerner af mig

  Jeg er ikke på facebook så kan ikke skrive der, men du skal vide at jeg var fuldt ud tilfreds med varen som levede helt op til forventningerne. Nogle gange kan et billed snyde men det gjorde det ikke hos dig, så tak for det. Varen kom også hurtigt, fra den ene dag til den anden og servicen er helt til UG. Jeg ved nu at hos dig kan jeg med tilfredshed handle igen.

  Bente, København - 20. november - 2017
 • Mega god service og lækker kvalitet

  Min søn elsker legetøjstæppet til hans biler. Vi fik den allerede 2 hverdage efter bestilling.

  Charlotte, Viborg - 8. november - 2017
 • Tusind tak for super service ...

  ... hurtig levering. Barnebarnet blev så glad for sin fødselsdagsgave og nu bliver der brugt mange dejlige timer med at lege med den fine retro garage:-) Min bedste anbefaling og held og lykke fremover.

  Annette, Søborg - 11. oktober - 2017
 • God og hurtigt service

  Vinnie, Kolding - 11. oktober - 2017
 • Meget hurtig og fin service

  Rigtig fin dukkevogn.
  Min bedste anbefaling.

  Pia, Hellerup - 26. juni - 2017
 • Super service

  ... og hurtig levering ?

  Bianca, Kolding - 21. juni - 2017
 • Super service og utrolig fin netshop

  Havde kontakt med spørgsål til shoppen 2 gange, og det var en fantastisk service der blev givet. Kan trygt anbefale denne hjemmeside til andre. Bestilte et trafiktæppe og dagen efter havde jeg det 🙂

  Henrik, Augustenborg - 17. marts - 2017
 • Hurtigere end forventet

  Hurtig levering, var et most da mit barnebarn kom hjem i 8 dg fra Texas, og ønsker til hans 4 års fødag kom lidt sent.
  Til stor lettelse klappede det hele, endda hurtigere end forventet????

  Per, Hellerup - 16. marts - 2017
 • Super god service ...

  ... og hurtig levering. Her vil jeg med garanti handle igen.

  Nina, Odense - 15. marts - 2017
 • Super hurtig levering og nem bestilling

  Jeg var overrasket over, at der allerede dagen efter min bestilling blev leveret en pakke til min arbejdsplads (hvortil jeg havde bestilt den). Produktet matchede præcis billede og beskrivelse på hjemmesiden. Jeg var meget tilfreds med mit køb.

  Ida, København - 17. januar - 2017
 • Hurtig og fin service

  Jeg skulle bruge et Brio togsæt, og bestilte det på hjemmesiden.

  Finn, Thisted - 17. januar - 2017
 • En super oplevelse!

  To dage før jul bestilte jeg et legetøjs-kasseapparat til mit barnebarn.
  24 timers senere lå det klar til afhentning – da var jeg imponeret.
  Usædvanlig velfungerende, tak.

  Pernille, Ålsgårde - 30. januar - 2017
 • Jeg har fået et godt udvalg af varer!

  Let bestilling, let hjemmeside at finde rundt på og hurtig levering ved at handle hos dig.

  Britt, Padborg - 29. januar - 2017
 • Positivt!

  Kun positivt at handle hos jer. Gør det gerne igen.

  Susanne, Vinderup - 29. december - 2016
 • Jeg var super godt tilfreds

  Min ordre blev en lille smule forsinket, dette blev oplyst ganske kort efter bestilling, hvor jeg fik forskellige alternativer og til sidst kompenseret med en lille gave. Rigtig, rigtig fin service.

  Ann Louise, Frederiksund - 23. december - 2016
 • Tak for hurtig betjening

  Tak for hurtig betjening af min bestilling og fremsendelse af min købte vare, det var dejligt.

  Lone, Solrød Strand - 22. december - 2016
 • Den vil jeg gerne benytte igen.

  Meget hurtig og effektiv at handle på denne side.

  Dorte, Egtved - 19. december - 2016
 • Venlig, hjælpsom og hurtig levering.

  Jeg skulle bruge en julegave til min søn og var i tvivl om, om den nu kunne nå frem i tide, så jeg ringede og talte med Thomas, der var super venlig og hjælpsom. Jeg bestilte min vare og kunne hente den i GLS pakkeshop allerede næste dag. Så bliver det ikke hurtigere 🙂

  Hilsen en meget glad mor.

  Lærke, Dyssegård - 19. december - 2016
 • Hurtig og effektiv levering

  Stor tak til legetoej-online.dk for god service, hurtig og effektiv levering. Priserne er rigtige gode, og jeg vil helt sikkert bruge jer igen, ligesom jeg kun varmt kan anbefale jer ??

  Med ønsket om en rigtig glædelig jul ?

  Lissi, Herning - 18. december - 2016
 • Virkelig hurtig levering

  Virkelig hurtig levering, også endda i juletiden ??? kun positivt herfra ??? handler helt sikkert her igen ?

  Nicoline, Vestbjerg - 18. december - 2016
 • Hurtig levering – herligt i en travl juletid

  Jeg fik mine varer præcis til tiden. God service - held og lykke med jeres butik.

  Skipper, København - 18. december - 2016
 • Super Service

  Super service og hurtig levering ?

  Leif, Kolding - 12. december - 2016
 • Hurtige håndtering

  Jeg har været meget tilfreds med jeres hurtige håndtering af min bestilling og kan trygt anbefale jer til andre.
  God jul?

  Lone, Fåborg - 11. december - 2016
 • God og nærværende kontakt

  Super god betjening, meget venlig og hurtig ekspedition. God og nærværende kontakt. Handler meget gerne hos Jer igen – også selvom I ikke pakker gaver ind.

  Marianne, Sønderborg - 10. december - 2016
 • Godt tilfreds

  Vi har været godt tilfreds. Hurtig levering.

  Tove, Fredericia - 10. december - 2016
 • Meget, meget tilfreds

  Har ikke noget at klage over super tilfreds kan kun anbefale at handle her.

  Berit, Ballerup - 17. november - 2016
 • Fantastisk service.

  Fandt umiddelbart ingen ordrebekræftelse i min mailboks og panikkede, da det skulle bruges til gave få dage efter. Ringede op fredag eftermiddag efter kl. 17 og havde regnet med en telefonsvarer. Men til min store overraskelse blev telefonen taget, og jeg kunne høre hjemlig hygge med legende børn i baggrunden. Alt var, som det skulle være, og pakken kom næste dag ?.

  Sandie, Storvorde - 26. oktober - 2016
 • Virkelig hurtigt

  Bestilte søndag aften og havde den tirsdag. Virkelig hurtigt både fra jer og posten. Fødselsdagsbarnet var jublende lykkelig.

  Hanne, Holbæk - 14. oktober - 2016
 • Meget tilfreds.

  Jeg er yderst tilfreds med det legetøj jeg har modtaget. Lækre vare og hurtig levering.
  Tak for det 🙂

  Stine, Christiansfeld - 23. september - 2016
 • God og hurtig betjening

  Meget tilfreds – kan kun anbefale!

  Birgitte, Lyngby - 12. september - 2016
 • Jeg kan kun være tilfreds

  Det er 2. gang jeg handler med dig. Jeg kan kun være tilfreds.

  Lone, Silkeborg - 7. september - 2016
 • Billigst og suveræn service!

  Legetøj Online havde den bedste pris på det Brio jeg søgte, og da den hurtige levering ikke var fuldkommen, kvitterede Legetøj Online med at tilbagebetale porto og sende den manglende vare med det samme. Suveræn service og personlig fra Thomas!

  Mette, Vanløse - 24. august - 2016
 • Super tilfreds

  Jeg er super tilfreds med både telefonisk kontakt med jer og levering. Varen kom dagen efter, jeg bestilte. Jeres hjemmeside er også god og overskuelig. Det er første gang, jeg handler med jer, men bestemt ikke sidste gang.

  Inger, Outrup - 20. august - 2016
 • Super nemt, og varen kom hurtigt!

  Som den eneste webshop havde "Legetøj online" Le Toy Van's fantastiske kvalitets brandstation.
  Det var super nemt at bestille og varen kom hurtigt. Jeg kan varmt anbefale "Legetøj online" til andre som vil glæde sit barn.

  Helene, Charlottenlund - 19. august - 2016
 • Hurtig levering!

  Hurtig levering fra en hjemmeside hvor det var nemt at få overblik ?

  Mette, Haderslev - 11. juli - 2016
 • Lynhurtig levering

  Jeg var meget tilfreds. Lynhurtig levering og nedpakning af varen var helt i orden. Tak for et godt udvalg at vælge i mellem.

  Birgit, Sunds - 3. juli - 2016
 • Ingen problemer med forsendelsen!

  Fin pris. Meget fin indpakning. Ingen problemer med forsendelsen. Meget tilfreds!

  Lone, Silkeborg - 8. juni - 2016
 • Varerne kom hurtigt

  Vi har handlet 2 gange hos Legetøj Online og har begge gange været yderst tilfredse. Varerne kom hurtigt og var pakket fint ind i økopapir. Hjemmesiden er iøvrigt nem og overskuelig. Vi kan varmt anbefale at handle hos Legetøj Online.

  Susanne, Helsingør - 7. juni - 2016
 • Meget anbefalelsesværdigt!

  "Legetøj Online har en overskuelig hjemmeside, gode priser og en helt utroligt hurtig service. Jeg købte en stor plysbamse til en gave, og den ankom allerede dagen efter. Upåklagelig service og gode produkter."

  Simon, København - 27. februar - 2016
 • Er ovenud tilfreds

  "Der gik nogle få timer efter bestilling, så fik jeg besked at varen var pakket og afsendt. Fik den med posten dagen efter. Det eneste minus er at man ikke kan få varerne pakket ind som gave, men det er jo nok bare mig der er blevet for doven ?".

  Yvonne, Hvidovre - 16. februar - 2016
 • Supergod service

  Jeg var sent ude med gaven til min datters 2-års fødselsdag - et Brio-komfur - og skrev, om det mon kunne nås med kun to leveringsdage. Blev mødt af stor forståelse og velvilje ifht at få det til at nå frem på dagen - og hvis ikke det lykkedes, så at finde en anden løsning. Allerede dagen efter kom det med posten - og det var et stort hit på dagen.

  Ane, Hillerød - 1. februar - 2016
 • Fin service !

  "Jeg var som juletravl mormor til to små drenge glad for at falde over din netbutik og dens fine udvalg (da jeg ikke er begejstret for lange køer)."

  Maria, Højbjerg - 1. februar - 2016
 • Bekvem julehandel

  "Nemt at finde den ønskede vare, nemt at handle og varen blev modtaget dagen efter. Selv midt i julehandlen. Det er godt gået."

  Benny, Nivå - 31. januar - 2016
 • Hurtig levering og god kvalitetsvare

  "Købte en BRIO gåvogn med klodser, til mit barnebarn. Der gik ikke mange dage fra den var bestilt, til vi havde den. God vare i god kvalitet??".

  Christina, Odense - 30. januar - 2016
 • Lynhurtig levering!

  "Opdagede tre dage før jul, at jeg havde glemt datterens julegave ?. Jeg havde ikke tid til at rende rundt i butikker, så hos Legetøj Online fandt jeg lige det jeg søgte og med lynhurtig levering! Kæmpe tak!"

  Sara, København - 30. januar - 2016
 • Super service og fine produkter til en god pris

  "Hurtig og imødekommende svar på henvendelse og fin levering af de købte varer - før tid.
  Rigtigt godt udvalg og gode priser".

  Eva, København - 29. januar - 2016
 • Super tilfreds – lynhurtig levering

  "Jeg var super tilfreds med at handle hos jer her til jul hvor vi i sidste øjeblik stod og manglede gaven til det treårige barnebarn. Lynhurtig levering af det helt rigtige produkt. Jeg anbefaler jer med glæde".

  Birgitte, Vedbæk - 29. januar - 2016
 • Sådan skal det være

  "Behagelig og hjælpsom kundeservice"

  Martin, København - 19. januar - 2016
 • Bare i orden

  “Fik det fineste lille klistermærke på pakken, hvor der stod: “nallerne væk – Silas julegave” Super service, da der ikke findes indpakningsservice.”

  Heidi, Holsterbro - 14. januar - 2013
 • Gode priser, hurtig ekspedition, ingen bøvl

  “Leverer hurtigt med Post Danmark”

  Anders, Gentofte - 3. januar - 2013