tick mark Hurtig levering (1-2 dage)
tick mark Billig fragt fra 39,-
tick mark Glade og tilfredse kunder!
tick mark Køb for 499,- = fri fragt!
 

Det siger kunderne ♥♥♥♥♥

Sådan sender du din anmeldelse

 • Super service

  Jeg fik min pakke 2 dage efter bestilling, og da jeg ville returnere var der super service og fleksibilitet fra Thomas side. Kan kun anbefale at handle på hjemmesiden!

  Sophie, København - 19. februar - 2018

  SVAR:

  Hej Sophie, mange tak for de finde ord, det er værdsat. For en god ordens skyld kan jeg se i oplysningerne fra GLS at du allerde kl. 11 dagen efter du bestilte have mulighed for at hente dit legetøj. VH Thomas

 • Flot udvalg og hurtig levering

  Fandt hurtigt en togbane fra Brio til en "begynder". Meget at vælge imellem og meget hurtig levering. Absolut tilfreds.

  Karsten, Skørping - 22. december - 2017
 • Nemt, hurtigt og ligetil

  Nemt at finde den vare jeg skulle bruge, nemt at skulle betale, mener jeg kunne gøre det via mobilepay, så enormt effektivt. Det jeg købte var lige som jeg havde håbet på, og det kom efter få dage. Alt i alt en god oplevelse. Kan varmt anbefales at handle her. Det er første, men helt klart ikke sidste gang, jeg handler her.

  Kristina, Odense - 21. december - 2017
 • Jeres service har været helt i top

  Varen er jeg skuffet over, dels fordi apparatet er meget mindre end jeg opfattede fra billedet ( der bør være mål på) – dels fordi det er skrøbeligt i brug. Efter ca. 10 tryk på scanningsknappen, virkede den ikke længere. Min mand måtte skille den ad og reparere på mekanismen indeni, for at få den til at virke igen. Det er ikke et “hårdtarbejdende “ barn vi har sååå vi håber apparatet dog holder.

  Hanne, Lyngby - 8. december - 2017

  SVAR:

  Hej Hanne, og familie. Jeg er ked af at høre at apparatet ikke levede op til jeres forventning. Går det i stykker, har I mulighed for at reklamere. Vi sælger mange, og får ikke reklamationer, var der hyppige fejl, så ville vi ikke føre varen. Vi får sat mål på ved næstkommende lejlighed. Mange tak for jeres kritik! VH Thomas

 • Det kommer hurtig frem

  Vi kan varmt anbefale at handle hos Legetøj Online. Det kommer hurtig frem og er iorden. Vi vil bruge jer igen helt sikkert ... tak.

  Inge, Skanderborg - 7. december - 2017
 • Fuld tilfredshed

  Rigtig god service hele vejen 👍

  Bente, Holstebro - 28. november - 2017
 • God og hurtigt behandling

  Gnidningsfri handel og hurtig levering.

  Julie, København - 20. november - 2017
 • Du får 5 stjerner af mig

  Jeg er ikke på facebook så kan ikke skrive der, men du skal vide at jeg var fuldt ud tilfreds med varen som levede helt op til forventningerne. Nogle gange kan et billed snyde men det gjorde det ikke hos dig, så tak for det. Varen kom også hurtigt, fra den ene dag til den anden og servicen er helt til UG. Jeg ved nu at hos dig kan jeg med tilfredshed handle igen.

  Bente, København - 20. november - 2017
 • Mega god service og lækker kvalitet

  Min søn elsker legetøjstæppet til hans biler. Vi fik den allerede 2 hverdage efter bestilling.

  Charlotte, Viborg - 8. november - 2017
 • Tusind tak for super service ...

  ... hurtig levering. Barnebarnet blev så glad for sin fødselsdagsgave og nu bliver der brugt mange dejlige timer med at lege med den fine retro garage:-) Min bedste anbefaling og held og lykke fremover.

  Annette, Søborg - 11. oktober - 2017
 • God og hurtigt service

  Vinnie, Kolding - 11. oktober - 2017
 • Meget hurtig og fin service

  Rigtig fin dukkevogn.
  Min bedste anbefaling.

  Pia, Hellerup - 26. juni - 2017
 • Super service

  ... og hurtig levering 😊

  Bianca, Kolding - 21. juni - 2017
 • Super service og utrolig fin netshop

  Havde kontakt med spørgsål til shoppen 2 gange, og det var en fantastisk service der blev givet. Kan trygt anbefale denne hjemmeside til andre. Bestilte et trafiktæppe og dagen efter havde jeg det :-)

  Henrik, Augustenborg - 17. marts - 2017
 • Hurtigere end forventet

  Hurtig levering, var et most da mit barnebarn kom hjem i 8 dg fra Texas, og ønsker til hans 4 års fødag kom lidt sent.
  Til stor lettelse klappede det hele, endda hurtigere end forventet????

  Per, Hellerup - 16. marts - 2017
 • Super god service ...

  ... og hurtig levering. Her vil jeg med garanti handle igen.

  Nina, Odense - 15. marts - 2017
 • Super hurtig levering og nem bestilling

  Jeg var overrasket over, at der allerede dagen efter min bestilling blev leveret en pakke til min arbejdsplads (hvortil jeg havde bestilt den). Produktet matchede præcis billede og beskrivelse på hjemmesiden. Jeg var meget tilfreds med mit køb.

  Ida, København - 17. januar - 2017
 • Hurtig og fin service

  Jeg skulle bruge et Brio togsæt, og bestilte det på hjemmesiden.

  Finn, Thisted - 17. januar - 2017
 • En super oplevelse!

  To dage før jul bestilte jeg et legetøjs-kasseapparat til mit barnebarn.
  24 timers senere lå det klar til afhentning – da var jeg imponeret.
  Usædvanlig velfungerende, tak.

  Pernille, Ålsgårde - 30. januar - 2017
 • Jeg har fået et godt udvalg af varer!

  Let bestilling, let hjemmeside at finde rundt på og hurtig levering ved at handle hos dig.

  Britt, Padborg - 29. januar - 2017
 • Positivt!

  Kun positivt at handle hos jer. Gør det gerne igen.

  Susanne, Vinderup - 29. december - 2016
 • Jeg var super godt tilfreds

  Min ordre blev en lille smule forsinket, dette blev oplyst ganske kort efter bestilling, hvor jeg fik forskellige alternativer og til sidst kompenseret med en lille gave. Rigtig, rigtig fin service.

  Ann Louise, Frederiksund - 23. december - 2016
 • Tak for hurtig betjening

  Tak for hurtig betjening af min bestilling og fremsendelse af min købte vare, det var dejligt.

  Lone, Solrød Strand - 22. december - 2016
 • Meget tilfredsstillende handel

  Jeg kommer ganske sikkert igen. Jeg har søgt efter nogle Brio-tog dele til min nevø og det eneste sted jeg kunne finde hvad jeg skulle bruge (og det faktisk også billigere end i f.eks. BR) var her.
  Jeg bestilte derfor et tog og en håndfuld skinner, men fik snart efter beskeden af toget beklageligvis var udgået. Derfor fik jeg valget at vente til det kom på lager, eller få et bedre/dyrere tog uden beregning. Det er sgu service og klart noget der gør at jeg starter min search her næste gang. Mange tak for en rigtig god handel.

  Magnus, Slagelse - 20. december - 2016
 • Den vil jeg gerne benytte igen.

  Meget hurtig og effektiv at handle på denne side.

  Dorte, Egtved - 19. december - 2016
 • Venlig, hjælpsom og hurtig levering.

  Jeg skulle bruge en julegave til min søn og var i tvivl om, om den nu kunne nå frem i tide, så jeg ringede og talte med Thomas, der var super venlig og hjælpsom. Jeg bestilte min vare og kunne hente den i GLS pakkeshop allerede næste dag. Så bliver det ikke hurtigere :-)

  Hilsen en meget glad mor.

  Lærke, Dyssegård - 19. december - 2016
 • Hurtig og effektiv levering

  Stor tak til legetoej-online.dk for god service, hurtig og effektiv levering. Priserne er rigtige gode, og jeg vil helt sikkert bruge jer igen, ligesom jeg kun varmt kan anbefale jer ??

  Med ønsket om en rigtig glædelig jul ?

  Lissi, Herning - 18. december - 2016
 • Virkelig hurtig levering

  Virkelig hurtig levering, også endda i juletiden ??? kun positivt herfra ??? handler helt sikkert her igen ?

  Nicoline, Vestbjerg - 18. december - 2016
 • Hurtig levering – herligt i en travl juletid

  Jeg fik mine varer præcis til tiden. God service - held og lykke med jeres butik.

  Skipper, København - 18. december - 2016
 • Super Service

  Super service og hurtig levering ?

  Leif, Kolding - 12. december - 2016
 • Hurtige håndtering

  Jeg har været meget tilfreds med jeres hurtige håndtering af min bestilling og kan trygt anbefale jer til andre.
  God jul?

  Lone, Fåborg - 11. december - 2016
 • God og nærværende kontakt

  Super god betjening, meget venlig og hurtig ekspedition. God og nærværende kontakt. Handler meget gerne hos Jer igen – også selvom I ikke pakker gaver ind.

  Marianne, Sønderborg - 10. december - 2016
 • Godt tilfreds

  Vi har været godt tilfreds. Hurtig levering.

  Tove, Fredericia - 10. december - 2016
 • Meget, meget tilfreds

  Har ikke noget at klage over super tilfreds kan kun anbefale at handle her.

  Berit, Ballerup - 17. november - 2016
 • Fantastisk service.

  Fandt umiddelbart ingen ordrebekræftelse i min mailboks og panikkede, da det skulle bruges til gave få dage efter. Ringede op fredag eftermiddag efter kl. 17 og havde regnet med en telefonsvarer. Men til min store overraskelse blev telefonen taget, og jeg kunne høre hjemlig hygge med legende børn i baggrunden. Alt var, som det skulle være, og pakken kom næste dag ?.

  Sandie, Storvorde - 26. oktober - 2016
 • Virkelig hurtigt

  Bestilte søndag aften og havde den tirsdag. Virkelig hurtigt både fra jer og posten. Fødselsdagsbarnet var jublende lykkelig.

  Hanne, Holbæk - 14. oktober - 2016
 • Meget tilfreds.

  Jeg er yderst tilfreds med det legetøj jeg har modtaget. Lækre vare og hurtig levering.
  Tak for det :-)

  Stine, Christiansfeld - 23. september - 2016
 • Jeg ville ønske jeg havde kendt denne butik noget før!

  Jeg ledte efter ens tor giraf-bamse til min datter. Der blev googlet og jeg fandt en på denne Legetøj Online. MEN der stod udsolgt. Jeg skrev en PB på Facebook til dem for at høre om det var en, som de ville få på lager igen og i løbet af meget kort tid var der svar. Det ville de straks undersøge. Så fik jeg besked om at den var udsolgt hos deres leverandør, så den skulle først lige hjem. Jeg fik løbende en opdatering hvor langt den var og når der var forsinkelser og de undersøgte alt dette og bestilte den hjem til mig. UDEN købetvang. Det var så flot og en fantastisk god service og de var hurtige til at svare.. Selv i weekend fik jeg svar, da der var problemer med min levering fra Post Danmark. MEN NU er min datter den lykkelige ejer af en stor giraf bamse. Var meget imponeret over det høje serviceniveau og den løbende dialog der var. De holdt mig konstant opdateret så snart der var nyt i sagen. Det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet der. De får 6 stjerner ud af 5 mulige :)

  Susanne, Randers - 12. september - 2016
 • Jeg kan kun være tilfreds

  Det er 2. gang jeg handler med dig. Jeg kan kun være tilfreds.

  Lone, Silkeborg - 7. september - 2016
 • Billigst og suveræn service!

  Legetøj Online havde den bedste pris på det Brio jeg søgte, og da den hurtige levering ikke var fuldkommen, kvitterede Legetøj Online med at tilbagebetale porto og sende den manglende vare med det samme. Suveræn service og personlig fra Thomas!

  Mette, Vanløse - 24. august - 2016
 • Super tilfreds

  Jeg er super tilfreds med både telefonisk kontakt med jer og levering. Varen kom dagen efter, jeg bestilte. Jeres hjemmeside er også god og overskuelig. Det er første gang, jeg handler med jer, men bestemt ikke sidste gang.

  Inger, Outrup - 20. august - 2016
 • Super nemt, og varen kom hurtigt!

  Som den eneste webshop havde "Legetøj online" Le Toy Van's fantastiske kvalitets brandstation.
  Det var super nemt at bestille og varen kom hurtigt. Jeg kan varmt anbefale "Legetøj online" til andre som vil glæde sit barn.

  Helene, Charlottenlund - 19. august - 2016
 • Hurtig levering!

  Hurtig levering fra en hjemmeside hvor det var nemt at få overblik ?

  Mette, Haderslev - 11. juli - 2016
 • Super redning

  Havde bestilt en bamse et andet sted hvor de i sidste øjeblik så sagde de alligevel ikke havde den på lager. Fandt den samme bamse på legetøj online. Det var lige 2 dage inden min niece skulle have den. Allerede dagen efter havde jeg bamsen. Så det var virkelig godt og hun blev så glad for den. Det var det hele værd. Vælger helt sikkert legetøj online igen efter den oplevelse. Og vil helt sikkert anbefale det til andre.

  Jakob, København - 4. juli - 2016
 • Lynhurtig levering

  Jeg var meget tilfreds. Lynhurtig levering og nedpakning af varen var helt i orden. Tak for et godt udvalg at vælge i mellem.

  Birgit, Sunds - 3. juli - 2016
 • Ingen problemer med forsendelsen!

  Fin pris. Meget fin indpakning. Ingen problemer med forsendelsen. Meget tilfreds!

  Lone, Silkeborg - 8. juni - 2016
 • Varerne kom hurtigt

  Vi har handlet 2 gange hos Legetøj Online og har begge gange været yderst tilfredse. Varerne kom hurtigt og var pakket fint ind i økopapir. Hjemmesiden er iøvrigt nem og overskuelig. Vi kan varmt anbefale at handle hos Legetøj Online.

  Susanne, Helsingør - 7. juni - 2016
 • Meget anbefalelsesværdigt!

  "Legetøj Online har en overskuelig hjemmeside, gode priser og en helt utroligt hurtig service. Jeg købte en stor plysbamse til en gave, og den ankom allerede dagen efter. Upåklagelig service og gode produkter."

  Simon, København - 27. februar - 2016
 • Er ovenud tilfreds

  "Der gik nogle få timer efter bestilling, så fik jeg besked at varen var pakket og afsendt. Fik den med posten dagen efter. Det eneste minus er at man ikke kan få varerne pakket ind som gave, men det er jo nok bare mig der er blevet for doven ?".

  Yvonne, Hvidovre - 16. februar - 2016
 • Supergod service

  Jeg var sent ude med gaven til min datters 2-års fødselsdag - et Brio-komfur - og skrev, om det mon kunne nås med kun to leveringsdage. Blev mødt af stor forståelse og velvilje ifht at få det til at nå frem på dagen - og hvis ikke det lykkedes, så at finde en anden løsning. Allerede dagen efter kom det med posten - og det var et stort hit på dagen.

  Ane, Hillerød - 1. februar - 2016
 • Fin service !

  "Jeg var som juletravl mormor til to små drenge glad for at falde over din netbutik og dens fine udvalg (da jeg ikke er begejstret for lange køer)."

  Maria, Højbjerg - 1. februar - 2016
 • Bekvem julehandel

  "Nemt at finde den ønskede vare, nemt at handle og varen blev modtaget dagen efter. Selv midt i julehandlen. Det er godt gået."

  Benny, Nivå - 31. januar - 2016
 • Hurtig levering og god kvalitetsvare

  "Købte en BRIO gåvogn med klodser, til mit barnebarn. Der gik ikke mange dage fra den var bestilt, til vi havde den. God vare i god kvalitet??".

  Christina, Odense - 30. januar - 2016
 • Lynhurtig levering!

  "Opdagede tre dage før jul, at jeg havde glemt datterens julegave ?. Jeg havde ikke tid til at rende rundt i butikker, så hos Legetøj Online fandt jeg lige det jeg søgte og med lynhurtig levering! Kæmpe tak!"

  Sara, København - 30. januar - 2016
 • Super service og fine produkter til en god pris

  "Hurtig og imødekommende svar på henvendelse og fin levering af de købte varer - før tid.
  Rigtigt godt udvalg og gode priser".

  Eva, København - 29. januar - 2016
 • Super tilfreds – lynhurtig levering

  "Jeg var super tilfreds med at handle hos jer her til jul hvor vi i sidste øjeblik stod og manglede gaven til det treårige barnebarn. Lynhurtig levering af det helt rigtige produkt. Jeg anbefaler jer med glæde".

  Birgitte, Vedbæk - 29. januar - 2016
 • Sådan skal det være

  "Behagelig og hjælpsom kundeservice"

  Martin, København - 19. januar - 2016
 • Bare i orden

  “Fik det fineste lille klistermærke på pakken, hvor der stod: “nallerne væk – Silas julegave” Super service, da der ikke findes indpakningsservice.”

  Heidi, Holsterbro - 14. januar - 2013
 • Gode priser, hurtig ekspedition, ingen bøvl

  “Leverer hurtigt med Post Danmark”

  Anders, Gentofte - 3. januar - 2013
 • -
Det er ikke muligt at kommentere.