tick mark Fragt kun 25,- til Danmark
tick mark Dansk butik og kun kvalitetslegetøj
tick mark Hurtig levering 1-2 dage
tick mark Glade og tilfredse kunder!

Legetæppe til biler, 95×133 cm

249,00 kr.

Stort biltæppe til en god pris!

Tæppet måler hele 135×95 cm. Dette legetæppe til biler er grundlaget for mange timers underholdning på gulvet.

Bilerne kan nemt passere hinanden, hvis der en dag er meget trafik. Der er masser af plads og parkeringpladser til både biler, busser og andre større køretøjer. Legetæppet er ikke kun til biler, men der er også mange af huse, hvor de små chauffører kan parkere og kun fantasien sætter grænser for hvad børnene oplever når de leger med deres legetøjsbiler på dette tæppe.

Et kreativt miljø for enhver bilentusiast! Dette legetæppe til børnenes biler er specielt udvalgt til vores legetøjsbutik, da alle gader hænger sammen. Risikoen for at en bil lige pludseligt kommer flyvende på tværs af trægulvet er minimeret, da alle veje holder sig indenfør de fire bløde kanter. Der er mange timers underholdning med dette sjove legetæppe.

Hos Legetøj Online har vi gjort os umage for at finde det helt rigtige legetæppe til legetøjsbilerne på børneværelset. Netop denne udgave lærer børnene meget om trafikken, da der er alt lige fra rundkørsler, hajtænder til specielle parkeringspladser. Denne vare er svær at finde bedre i denne katagori.

Se det store udvalg af andre trafiktæpper og legetæppe til biler vi har lige her.

Gratis fragt i DK.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 1RB8B1-507069 Kategori: Tag:

Yderligere information

Størrelse133 × 95 × 1 cm