tick mark Fragt kun 25,- til Danmark
tick mark Dansk butik og kun kvalitetslegetøj
tick mark Hurtig levering 1-2 dage
tick mark Glade og tilfredse kunder!

BRIO hund stor Dachsie

649,00 kr.

Køb BRIO hunden med fri fragt her!

Den populære BRIO hund i stor er også kendt under navnet Dachsie. Dette trækdyr eller trækhund (om man vil) er storebror til den mindste lige så populære udgave i lille. Denne version har de lidt ældre børn meget glæde af. Den er anbefalet fra 19 måneder, men lærer også hurtigt lidt yngre børn at koncentere sig og holde balancen. Det er den store udgave på billedet, som her er til salg.

Ikke på lager

SKU: 1RB9A2-006230334000 Categories: , Tag:

Beskrivelse

Den store BRIO hund er stadig et kæmpe hit hos børnene der skal lære eller måske allerede har lært at gå. Den bliver hurtig en tro følgesvend, når de små størrelser skal vandre rundt. Dachsie som BRIO hunden også hedder er i den store udgave meget imponerende at se på. Det er helt fantastisk, at se den stå i sin kasse, og endnu mere fantastisk er det at få lov til at pakke den ud.

Det er virkelig kvalitets legetøj, når det er bedst. BRIO hunden er blevet produceret i mange år, og er stadig lavet af lakeret træ, det nærmest får hunden til at fremstå som et designikon. Derfor pynter den ikke blot på børneværelset, og når den bliver trukket rundt. Den ser også rigtigt godt ud, når den bare står i højrnet inden næste gåtur går løs.

Se også den lille udgave af BRIO hunden her eller hvis der evt. er andet BRIO legetøj der frister, så har vi også et stort udvalg i det.