tick mark Fragt kun 25,- til Danmark
tick mark Dansk butik og kun kvalitetslegetøj
tick mark Hurtig levering 1-2 dage
tick mark Glade og tilfredse kunder!

Betingelser

Leveringstid

Hos Legetøj Online gør vi meget ud af at give dig en god og ikke mindst hurtig service. Hvis du bestiller dine varer på hjemmesiden inden kl. 12.00 på en hverdag, afsender vi dit legetøj fra vores lager samme dag. Ordrer bestilt efter kl. 12.00, bliver afsendt den førstkommende hverdag. Oftest vil bestillingerne senere end kl. 12 dog nå at komme med samme dag. Uanset hvad så har du normalt dine varer inden for 1-3 hverdage, i langt de fleste tilfælde allerede dagen efter.

Lagerføring

Alle varer der kan bestilles her på siden er tilgængelig på vores danske lager. Det betyder at hvis du her på hjemmesiden kan bestille og betale en vare, så er du sikret, at vi kan overholde vores leveringstid. Det er naturligvis med forbehold for en menneskelig fejl i forbindelse med optælling og status. Fejl sker dog heldigvis ikke ofte hos os. Stort set alle af vores bestillinger bliver leveret fra dag til dag, ofte også selvom de bliver bestilt efter kl. 12. Vi gør vores til at det kan lade sig gøre, og fragtfirmaerne gør deres. Kan du imod forventning lave en bestilling af noget som ikke længere er på lager, får du besked her om umiddelbart efter din bestilling er modtaget og accepteret af os.

Returret

Fortryder du købet af de varer, du har modtaget med posten, så yder vi naturligvis 14 dages fuld returret fra den dag du modtager de bestilte varer. Du får 100% af beløbet tilbage, hvis varerne er returneret ubrugte i original ubrudt emballage, altså i samme stand som du har modtaget dem. Du skal selv sørge for at betale returfragten.

Har du taget din vare i brug, og evt. også smidt emballagen ud, så har vi svært ved at sælge den igen, og vi vil fra sag til sag vurdere, hvor stor en procentdel af det oprindelige beløb, der kan returneres. Typisk vil det være mellem 40-50%.

Efter varerne er modtaget på vores returadresse (se nedenstående info), godkender vi returneringen, og vi vil hurtigst muligt refundere købsbeløbet til din konto via det kort der er betalt med. Der går typisk 2-3 hverdage.

Køber du legetøj som gave hos os, så noter blot hvornår du forventer at give gaven, så gælder returretten naturligvis fra den dato. Vi er meget fleksible, og vil gøre alt hvad vi kan for at gøre din oplevelse ved at handle hos os god. Så køb trygt dine gaver hos os.

Returadresse

Ved defekt vare:
Er din vare defekt bedes du sende den retur til Legetøj Online, C/O AC Madsen Djursland, Rugårdsvej 5, 8400 Ebeltoft

Ved fortrudt køb:
Har du fortrudt dit køb bedes du sende din var til Legetøj Online, C/O AC Madsen Djursland, Rugårdsvej 5, 8400 Ebeltoft

Betaling

Alle priser er angivet i danske kroner og er inkl. 25% moms. Hos Legetøj Online kan du betale med følgende kort: Dankort, VISA-/Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, VISA Electron og MobilePay. Først på det tidspunkt varerne bliver afsted fra vores legetøjslager bliver beløbet trukket fra din konto. Vi har kun lov til at trække det godkendte beløb. Evt. mindre, hvis der imod forventning er en vare, som ikke er på vores lager, og dette er aftalt med dig.

Fri fragt over 500 kr.

Fragten koster kun 25,-. Vi giver GRATIS fragt på alle ordrer sendt til Danmark via GLS PakkeShop eller GLS Arbejdsplads levering på beløb over 700 kr. Ønsker du hjemmelevering med GLS koster det 59 kr. Ønsker du levering til udlandet bedes du kontakte os for at få en pris.

Copyright

Alle billeder og tekster her på hjemmesiden er beskyttet i henhold til ophavsretsloven, og må ikke anvendes i strid her om. Da vi bruger mange timer på vores indhold, vil en overtrædelse her af blive taget seriøst, og kan medføre krav om fogedforbud såvel som krav om erstatning, vederlag og godtgørelse.

Generelt

Vi tager forbehold for stave-/tastefejl her på siden. Vi tager også forbehold for forkert lagerstatus samt udsolgte varer.

Privatlivspolitik

Du kan læse vores Privatlivspolitik her.